Title Image

Erbjudande

Golfpaket

Här på Österlen spelar vi golf året runt. Österlens GK, omgiven av magisk natur, ligger endast ett par minuters bilväg från Svabesholm och erbjuder två fantastiska 18-hålsbanor med helt olika karaktärer– Lilla Vik och Djupadal. På båda banorna finns driving range och träningsområden och på Lilla Vik finns dessutom korthålsbanan Korta Vik med sex utmanande hål.

Parkbanan Lilla Vik har seasidekänsla och löper delvis på Östersjöns strandbank.
Djupadal är en öppen, vacker hedlandsbana byggd på ren sandjord, med vy över Hanöbukten ända till Blekinge. Båda banorna har i omgångar renoverats av Pierre Fulke Design och ger en storslagen golfupplevelse.

Banan Djupadal ligger för övrigt i samma område där familjen Gustav och Marie Mandelmann driver sin gård Djupadal som har blivit en av TV4:s stora tittarsuccéer.

För mer info se www.osterlensgk.com

Välkommen hit, vi lovar att göra vårt bästa för att du ska få en fantastisk upplevelse på Österlen med golfen i centrum.

Golfpaket Svabesholms Kungsgård med del i dubbelrum från 1.500 kr per person inkluderar:

• Greenfee 2 dagar, måndag till fredag. Naturligtvis bokar vi speltid åt dig
• Lunch två dagar, på Lilla Vik eller Djupadal
• Del i dubbelrum, 1 dygn.
• Frukostbuffé

För greenfee lördag och söndag/helgdag tillkommer extra kostnad.

OBS! Vid bokning, ange alltid namn och golf-ID på samtliga spelare. Avbokning och eventuella ändringar ska ske senast två dygn före ankomst, senast kl.17.00 Om inte avbokningen kommer in i tid, debiteras natten. Speltider kan ni ändra själva, ändring av boende gör ni till Svabesholms Kungsgård på mail stay@svabesholm.se

Varmt välkommen!