Title Image

Erbjudanden

En upplevelse utöver det vanliga – för er som vill fira eller bara få lite vardagslyx!

Räkafton på Buhres Fisk i Kivik – 1/10 & 12/11

Buhres laddar upp med räkrafton! Njut av en hel kväll med räkor, härlig stämning och mysiga Kivik. Det dukas upp färska, egenrökta och grönländska räkor. Även andra goa grejer som räkröra, räksoppa, ostpaj, såser, ägg samt flera läckra sallader. Checka in på ett utav våra mysiga dubbelrum på Svabesholms gårdshotell, sedan tar taxi er till Kivik för en härlig räkfrossa! Efter kvällens slut tar ni taxi tillbaka för en skön natts sömn. Innan ni checkar ut på söndagen njuter ni av en generös frukost i vårt Café & Lantkök.

Övernattning i dubberum – räkfrossa på Buhres – taxi till och från Kivik – frukostbuffé 1175kr/person

Clam Chowder och Ölprovning på Buhres Fisk i Kivik – 8/10

Välkomna till musslor och öl! Ola på Buhres håller i en liten ölprovning och därefter får ni lov att njuta av en klassisk och härlig Clam chowder. Bjud med vännerna eller partnern och spendera lördagskvällen hos oss! Övernatta i ett utav våra mysiga rum på Svabesholms Gårdshotell och njut dagen efter av en härligt generös frukostbuffé innan ni checkar ut.

Övernattning i dubberum – ölprovning och clam chowder på Buhres – taxi till och från Kivik – frukostbuffé 949kr/person

Gin & Yang på Buhres Fisk i Kivik – 29/10

Prova något ni aldrig tidigare upplevt – Gin & Yang på Buhres i Kivik!
I paketet ingår en 5-rätters meny som serveras med matchande gincocktails till vardera rätt. Ginen kommer vara med på både tallriken och i glasen! Magnus Harr kommer att gästspela i köket på Buhres restaurang och Rickard står för drinkarna. Menyn för kvällen hittar ni här. Övernattar gör ni i ett utav rummen på gården på Svabesholms Kungsgård, där sover ni gott efter en helkväll i Kivik. Vi ordnar skjuts fram och tillbaka – det enda ni behöver tänka på är att ha en riktigt trevlig kväll!

Övernattning i dubberum – Gin & Yang på Buhres – taxi till och från Kivik – frukostbuffé 1895kr/person
Alla erbjudanden och paket bokas genom kontakt@svabesholm.se
Begränsat antal platser finns på varje evenemang. Mejla eller ring oss för mer information.