Title Image

Konferens

Kom tillbaka inspirerad efter konferensen

På Svabesholm konfererar ni lugnt och ostört, i små grupper som stora sällskap. Vår konferenslokal är ljus med lantlig atmosfär och har plats för 4 till 70 personer.

För den personliga känslan och en avslappnad miljö har gårdens boende skapats för känslan av ett hem snarare än ett hotell. Under er konferens kan ni njuta av frukost, hembakt fika och mat lagad på lokala och färska råvaror. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål!

Svabesholms Kungsgård, omgiven av vackert jordbrukslandskap, äppelodlingar och med närmaste granne Stenshuvuds Nationalpark är det enkelt att släppa in naturen även i konferensrummet, att koppla av och njuta. Den kravlösa och vackra miljön gör det lätt för deltagarna att bli mer öppna, kreativa och harmoniska.

Omgivningarna skapar ett nära och mångfacetterat utbud av energiskapande aktiviteter. Här njuter ni av naturskön kust med vackra stränder, kustberg med utsiktspunkter, lummiga ädellövskogar, en storslagen hed och ett rikt djur- och växtliv. Gå en snabb promenad, cykla, delta i en guidad tur eller bara sätt dig och njut av stillheten på en vacker plats. Vår gård är en skön plats att bara vara på, njuta av stillheten med fokus på ny energi.

Aktiviteter

Vi rekommenderar att ni har någon aktivitet under er konferens, oavsett hur kort den är, ett givande avbrott och kan anpassas efter er tid.

Bastu med badtunna i naturen på Svabesholm – 2 timmar
Yoga / Sportaktivitet inom gården – 1 timme
Guidad tur i Den Engelska Trädgården (maj-oktober) – 1 timme
Guidad naturtur på Stenshuvud Nationalpark – 1,5-2 timmar
Powerwalk på Stenshuvud – 30 min-1 timme
Chokladprovning med Black Avalanche Chocolate
Ciderprovning

Välkommen att kontakta oss för offert via kontakt@svabesholm.se

Mejla oss för offert via kontakt@svabesholm.se

”Vi skulle vilja framföra våra stor tack för en väldigt trevlig konferens hos er. Vi är jättenöjda med allt kring vår vistelse. Ert bemötande och service var kanon, maten var otroligt god och riklig, konferenslokalen var väldigt trevlig och sovrummen var fantastiska. Stort tack för att ni bidrog till att göra vår konferens så angenäm.”

– Staffanstorp kommun