Title Image

Paket

Kom till landet, njut av frisk luft och den fantastiska naturen. En bit magi på Österlen.

Gäller ej juli och augusti.

Vandringspaket

1 150 kr/person

Svabesholm är en levande gård med vår kända vackra natur runt om. Granne med gården ligger Stenshuvuds Nationalpark med närhet till hav och sköna vandringar. Stenshuvud erbjuder en sydlig exotisk karaktär och stor biologisk mångfald och har vandringleder från 0,5 km till 4,2 km.

Svabesholm ligger längs med Skåneleden som erbjuder korta som långa vandringar från kust till kust. Läs mer på www.skaneleden.se

Boende 1 natt inkl frukost

Vandringskarta över Stenshuvuds Nationalpark

Måltid att värma i boendedel

Lunchlåda att ta med på vandringen

Senare utcheckning, kl 14:00

Bokning: kontakt@svabesholm.se

Gårdspaket

1 385 kr/person

Ett avkopplande dygn i lugn lantlig miljö. Vid incheckning serveras ni en sconestallrik i gårdens Café & Lantkök. När ni installerat er på rummet går ni till bastun och jacuzzin som ligger med en härlig utsikt över fälten och Södra Mellby kyrka.

Kocken har inför kvällen förberett en varmrätt som är enkel för er att värma i boendets kök. Avsluta kvällen med något gott att dricka på terrassen mot Den Engelska Trädgården.

Boende 1 natt inkl frukost

Scones med kaffe/te vid ankomst mellan kl 15-17

Jacuzzi och bastu för er själva 1 h

Måltid att värma i boendedelen

Bokning: kontakt@svabesholm.se

Den Engelska Trädgården är en charmig besöksträdgård som ligger bakom vår mangårdsbyggnad, anlagd med inspiration från England. I den blommande, romantiska trädgården finns många olika rum – rosenträdgård, woodland, äng, damm, växthus, allmogeträdgård, köksträdgård, färgstämda perennrabatter och många olika rosor, alla doftande. Entréavgift 60 kr. Som boende på gården får du 50 % rabatt på entrén.

Gårdens butiker med varierat utbud ger en extra stund av upplevelse och kanske ett säsongens fynd. Allt från trädgård, inredning, textil, vintage och lokala råvaror.

 

Paketpriser gäller t.o.m 2020-06-30