Title Image

Paket

Kom till landet, njut av frisk luft och den fantastiska naturen. En bit magi på Österlen.

Vandringspaket

1 150 kr/person

Svabesholm är en levande gård med vår kända vackra natur runt om. Granne med gården ligger Stenshuvuds Nationalpark med närhet till hav och sköna vandringar. Stenshuvud erbjuder en sydlig exotisk karaktär vandringleder från 0,5 till 4,2 km.

I vandringspaketet ingår en härlig matsäck att ta med på er vandring, innehållande en matig macka, dryck och en liten dessert. När ni har vandrat klart hämtar ni den färdiga middagen i vårt Café &Lantkök och värmer på i Mangårdsbyggnadens kök. Njut av lite sovmorgon med senare utcheckning.

Incheckning 15:00
Lunchlåda att ta med på vandringen
Vandringskarta över Stenshuvud Nationalpark
Måltid att värma
Övernattning i dubbelrum
Frukost
Sen utcheckning 14:00

Bokas via kontakt@svabesholm.se

Gäller ej juli och augusti.

Gårdspaket

1 385 kr/person

Ett avkopplande dygn i lugn lantlig miljö. Vid incheckning serveras ni hembakta scones med klassiska tillbehör i gårdens Café & Lantkök. Installera er i lugn och ro på rummet innan spenderar en härlig timme i vår privata bastu och jacuzzi, med en underbar utsikt över fälten och Södra Mellby kyrka.

Kocken har inför kvällen förberett en varmrätt som är enkel för er att värma i Mangårdsbyggnadens kök. Avsluta kvällen med något gott att dricka på terrassen mot Den Engelska Trädgården.

Incheckning 15:00
Hembakta scones med kaffe
eller te 15:00-17:00
Privat jacuzzi och bastu 60 min
Måltid att värma
Övernattning i dubbelrum
Frukost
Utcheckning senast 11:00

Bokas via kontakt@svabesholm.se

Gäller ej juli och augusti.

Lyx på landet

Gäller fredag-söndag 1 525kr/person & natt

Det är dags att lyxa till det! Njut av magiska Österlen och dess fantastiska natur, stressa ner i er privata jacuzzi och bastu som bjuder på härliga vyer över Södra Mellby innan ni tar en promenad bort till grannen för kvällens middag. På Blåsingsborgs Gårdshotell får ni ett glas bubbel innan ni serveras en välsmakande 3-rätters gårdsmeny. Ni bor i våra carmiga rum i stora Mangårdsbyggnaden på gården och serveras frukost i vårt Lantkök.

Tidig incheckning 13:00
Privat Jacuzzi & Bastu 60 min
Glas bubbel innan middagen
3-rätters gårdsmeny på Blåsingsborgs Gårdshotell
Övernattning i dubbelrum
Frukost
Utcheckning senast 12:00

Bokas via kontakt@svabesholm.se

Gäller ej juli och augusti.

Den Engelska Trädgården är en charmig besöksträdgård med tillhörande plantshop som ligger bakom vår Mangårdsbyggnad, anlagd med inspiration från England. I den blommande, romantiska trädgården finns många olika rum – rosenträdgård, woodland, äng, damm, växthus, allmogeträdgård, köksträdgård, färgstämda perennrabatter och många olika rosor, alla doftande. Entréavgift 60 kr. Som boende på gården får du 50 % rabatt på entrén.

Trädgårdens öppettider är tisdag till söndag 11-17 mellan 27 april-3 oktober 2021. Måndagar stängt.

Gårdens butiker med varierat utbud ger en extra stund av upplevelse och kanske ett säsongens fynd. Allt från trädgård, inredning, textil, vintage och lokala råvaror.

 

Paketpriser är giltiga mellan 1/1 – 30/6 och 6/9 – 31/12 2021. Gäller ej juli och augusti.