Title Image

Invigning av ny butik på Svabesholm!

Invigning av ny butik på Svabesholm!

Välkommen på invigningsbubbel den 10 maj!
Då inviger Silk & Velvet sin butik på Svabesholm.

För 5 år sedan startade jag Oriental & Vintage på Österlen. I min shop/showroom på Svabesholms Kungsgård i Svinaberga hittar ni det där lilla extra. Jag försöker att skapa sinnliga vackra kläder i mjuka lyxiga material och klädsamma modeller. Gamla och nya sidentyger och dekorer får nytt liv i mina kaftaner, klänningar och rökrockar… Jag jobbar nära mina skräddare på plats i Indien, där jag samtidigt inspireras av det myllrande gatulivet och de underbara färgerna. Det härliga med de gamla materialen är att alla plaggen blir unika. Men det kommer hela tiden nya sidenkvaliteter som också är väldigt spännande att jobba med. Ni hittar även underbara antika kimonos och Haoris ifrån Japan i min shop, både till damer och herrar. Vägghängen, överkast, kuddar… solhattar, väskor…
Under sommaren har jag öppet alla dagar, under lågsäsong på helgerna. Dock stänger jag helt i januari och februari.
Vill ni komma en annan tid, ensam eller ett sällskap, kan ni ringa och boka. Jag ordnar gärna lite förfriskningar, så kan ni ha shopen för er själva och prova i lugn och ro.
Varmt välkomna!
Anette

oriental invign oriental 1

oriental 2oriental3