Bröllop

Bröllopslokal på Österlen

Kom och fira er stora dag hos oss! Vi erbjuder en bröllopslokal på vackra Svabesholm, Österlen tillsammans med boende för era gäster och massor av valfrihet i er planering – mitt bland fantastisk natur och landsbygd.

Hos oss hyr ni hela gården, med festlokal och boende i gårdslängorna. I vår östra flygel inryms festlokalen där det finns plats för 90 sittande gäster. Bord och stolar ingår i festlokalen och under kvällens gång är det enkelt att göra plats för dansgolv. Vi erbjuder ingen helhetslösning, utan har istället satsat helt och hållet på flexibilitet och frihet för er som brudpar – något som alltid är mycket uppskattat. Ni ordnar själva med mat, dryck och dekoration och vi erbjuder grundstenarna som lokal och boende.

Boendet

I vårt bröllopspaket hyr ni 7 av våra rum på gården, både dubbelrum och familjerum. Totalt kan vi då erbjuda 23 sovplatser. Vi äger också pensionatet nere i byn, 2 minuters promenad från gården, där det finns plats till ytterligare 21 personer. Totalt kan vi alltså erbjuda boende för 44 gäster. Behöver ni fler platser än så?
Vi har flera härliga samarbetspartners på gångavstånd för ytterligare tillresta gäster.

Festlokalen

Vår festlokal är ljus med lantlig atmosfär, redo att dekoreras helt efter era önskemål. Vi erbjuder plats för 90 sittande gäster, och i
hyran ingår både runda och rektangulära bord samt grå, linneklädda stolar. Ni ordnar själva med mat, dryck, dekoration, porslin och så vidare – och kan på detta sätt skapa just ert drömbröllop!

Det lilla extra…

♥Starta er helg med hambugebuffé på fredagkvällen! På vår härliga uteservering dukar vi upp en riktigt god
buffé av tillbehör och grillar goda burgare under kvällen. I baren kan ni köpa vin, öl och drinkar.
♥ Frukost ingår inte i er bokning men vi dukar gärna upp en härlig buffé på lördag morgon i vårt Café & Lantök för er med familj och vänner – så de kan starta den stora dagen på bästa sätt!
♥ Allt har ju ett slut, även er bröllopshelg. Innan ni alla skiljs åt, bjud era gäster på en pangbrunch i vårt Café & Lantkök. En generös buffé av gott dukas upp och ni har tid att prata med alla om helgens händelser innan ni säger hejdå.

Bröllop hos oss 2022

Kontakta oss för priser och mer info via kontakt@svabesholm.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!

 

 

 


Skäm bort mamma
den 26 maj!

sv_SE