Fira hos oss

Kom och fira er stora dag hos oss! Bland härlig natur och god mat hjälper vi er att ordna en minnesvärd dag.

Hos oss hyr ni hela gården, med festlokal och boende i Mangårdsbyggnaden. I gårdens östra flygel inryms festlokalen där det finns plats för 90 sittande gäster. Bord och stolar finns på plats och under kvällens gång är det enkelt att göra plats för ett dansgolv. Maten är minst lika viktig som lokalen och bygden erbjuder flera duktiga krögare som hjälper till med catering. Tillhörande festlokalen finns ett välutrustat kök. Hos oss går det också bra att ta med egen dryck.

Lokalen erbjuder mycket frihet att dekorera och arrangera efter era egna önskemål. Ni får tillgång till lokalen redan på torsdag eftermiddag för att hinna ställa i ordning allt inför den stora dagen.

Passa på att njuta av familj och vänners sällskap hela helgen genom att lägga till vår populära hamburgarbuffé på fredagen eller en brunch innan alla säger hejdå på söndagen.

Boende

Det finns möjlighet att hyra hela gården med mangårdsbyggnaden och övriga rum i vår västra flygel samt lägenheter i östra flygeln. Totalt kan vi då erbjuda 24 sovplatser. Vi äger också pensionatet nere i byn, 2 minuters promenad från gården, där det finns plats till ytterligare 24 personer. Totalt kan vi alltså erbjuda boende för 48 gäster.

Vi hjälper gärna till med mer information, priser och för att boka in en visning.
Mejla oss på kontakt@svabesholm.se