Bröllopslokal på Österlen

Kom och fira er stora dag hos oss! Vi erbjuder en bröllopslokal på vackra Svabesholm, Österlen tillsammans med boende för era gäster och massor av valfrihet i er planering – mitt bland fantastisk natur och landsbygd.

Hos oss hyr ni hela gården, med festlokal och boende i gårdslängorna. I vår östra flygel inryms festlokalen där det finns plats för 90 sittande gäster. Bord och stolar ingår i festlokalen och under kvällens gång är det enkelt att göra plats för dansgolv. Vi erbjuder ingen helhetslösning, utan har istället satsat helt och hållet på flexibilitet och frihet för er som brudpar – något som alltid är mycket uppskattat. Ni ordnar själva med mat, dryck och dekoration och vi erbjuder grundstenarna som lokal och boende.

I bygden finns flera duktiga krögare som gärna hjälper till med catering och som känner till våra lokaler. Vi hjälper gärna till med vissa delar under helgen, vad sägs som hamburgarbuffé på fredagskvällen för att starta igång helgen, frukost för gästerna lördag morgon och brunch på söndagen innan familj och vänner skiljs åt igen.

Boende

I vårt bröllopspaket hyr ni gårdens 7 rum, både dubbelrum och familjerum. Totalt kan vi då erbjuda 23 sovplatser. Vi äger också pensionatet nere i byn, 2 minuters promenad från gården, där det finns plats till ytterligare 21 personer. Totalt kan vi alltså erbjuda boende för 44 gäster. Behöver ni fler platser än så? Vi har flera härliga samarbetspartners på gångavstånd för ytterligare tillresta gäster.

TIDIGARE BRÖLLOP HOS OSS

Vi hjälper gärna till med mer information, priser och för att boka in en visning.
Mejla oss på kontakt@svabesholm.se

Planerar ni utomhusvigsel eller vill ha en fantastisk plats för ert mingel?
Kika in hos Den Engelska Trädgården på Svabesholm!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!