Kom tillbaka inspirerad efter konferensen

På Svabesholm konfererar ni lugnt och ostört, i små grupper som stora sällskap. Vår konferenslokal är ljus med lantlig atmosfär och har plats för 4 till 70 personer.

För den personliga känslan och en avslappnad miljö har gårdens boende skapats för känslan av ett hem snarare än ett hotell. Under er konferens kan ni njuta av frukost, hembakt fika och mat lagad på lokala och färska råvaror. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål!

Svabesholms Kungsgård, omgiven av vackert jordbrukslandskap, äppelodlingar och med närmaste granne Stenshuvuds Nationalpark är det enkelt att släppa in naturen även i konferensrummet, att koppla av och njuta. Den kravlösa och vackra miljön gör det lätt för deltagarna att bli mer öppna, kreativa och harmoniska.

Omgivningarna skapar ett nära och mångfacetterat utbud av energiskapande aktiviteter. Här njuter ni av naturskön kust med vackra stränder, kustberg med utsiktspunkter, lummiga ädellövskogar, en storslagen hed och ett rikt djur- och växtliv. Gå en snabb promenad, cykla, delta i en guidad tur eller bara sätt dig och njut av stillheten på en vacker plats. Vår gård är en skön plats att bara vara på, njuta av stillheten med fokus på ny energi.

”Vi skulle vilja framföra våra stor tack för en väldigt trevlig konferens hos er.
Vi är jättenöjda med allt kring vår vistelse. Ert bemötande och service var kanon, maten var otroligt god och riklig, konferenslokalen var väldigt trevlig och sovrummen var fantastiska. Stort tack för att ni bidrog till att göra vår konferens så angenäm.”
– Staffanstorp kommun

I våra lokaler ingår alltid kaffe, te, frukt och något sött. Teknisk utrustning som projektor, ljud och whiteboardtavlor finns också alltid tillgängligt.

Vi syr ihop allt till en riktigt härlig vistelse för er. Kontakta oss för en offert via kontakt@svabesholm.se

Övernattningspaket

Vad vill just er grupp ha ut av er konferens? Djupa diskussioner, utbildning och långa dagar i konferenslokalen eller vill ni komma iväg på en kick-off med roliga aktiviteter för att stärka gruppen? Kanske en mix av de båda? Vi skräddarsyr er vistelse helt efter era önskemål och behov!

Vi kan erbjuda både dubbelrum och enkelrum för övernattning och är ni en större grupp har vi fint samarbete med närliggande hotell. På Svabesholm fokuserar vi på hemlagad mat och fika producerad med lokala råvaror som blandas med fräscha, lantliga konferenslokaler med naturen precis utanför fönstret.

Ett upplägg hos oss kan exempelvis se ut såhär:

Dag 1
Förmiddagsfika
Konferenslunch med sallad, bröd och smör samt vatten och lingondricka
Eftermiddagsfika
Kökets 3-rätters middag
Övernattning

Dag 2
Frukostbuffé
Konferenslunch med sallad, bröd och smör samt vatten och lingondricka
Eftermiddagsfika

Pris på förfrågan

Dagskonferens

Behöver ni låna en lokal för er utbildning, möten eller bara komma bort för dagen för att skapa ny kreativitet? Hyr vår konferenslokal och låt oss ta hand om er under dagen.

Förmiddagsfika vid ankomst
Konferenslunch med sallad, bröd, smör och vatten/lingondricka
Eftermiddagsfika – Kaffe och kaka

Pris från 415kr/person
Lokalhyra tillkommer efter antal personer

Frukostmötet

Behöver du ta ett möte utanför arbetsplatsen? Kombinera vår härliga frukostbuffé med ditt möte.
Vi bokar ett bord för dig i vårt Café & Lantkök, där du sitter tillsammans med övriga frukostgäster. I lugn morgonstund kan du njuta av vår generösa frukostbuffé och skapa kreativitet, spännande idéer i ditt mötesforum.

08:00-10:00
Ett bord i vårt Café & Lantkök
90kr/person
Max 8 personer

Aktiviteter

Vi rekommenderar att ni har någon aktivitet under er konferens, oavsett hur kort den är, ett givande avbrott och kan anpassas efter er tid.

  • Bastu med badtunna i naturen på Svabesholm
  • Yoga eller lättare träningspass
  • Guidad tur i Den Engelska Trädgården (maj-oktober)
  • Guidad naturtur på Stenshuvud Nationalpark
  • Surflektion med Österlens Surfcenter
  • Chokladprovning med Black Avalanche Chocolate
  • Cider- /öl- /whiskeyprovning

Egna idéer eller ingen aning alls? Vi hjälper dig välja rätt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!