Butiker

Morfar Grön

Morfar Grön är en inrednings- och livsstilsbutik som i nära samarbete med mäklarfirman Uppvik & döttrar skapat en mötesplats och ett showroom där lantlig inredning och skånska hus står i fokus. Hos oss samsas tidlös inredning, naturliga produkter, trädgårdsdetaljer och hus med historia. Vi älskar skånelängor, torp och stugor och hjälper dig gärna med tips om inredning samt råd i husrelaterade frågor.

Välkommen till oss – tillsammans förverkligar vi ditt lantliga hem!

Mail: hej@morfargron.se
Instagram: @morfargron
Telefon: 076-008 08 86

Driftwood Interior

Hos Driftwood Interior hittar du det mesta till ditt hem – inredning, möbler, dekoration, textiler som kuddar, överkast och plädar men även groomingprodukter för män, drinkmixers samt ekologiska och biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter.

Instagram: @driftwood.interior
Mejl: info@driftwoodinterior.com
Telefon: 073-409 66 58

Oriental & Vintage

I min shop och showroom hittar ni sinnliga vackra kläder i mjuka lyxiga materia. Gamla och nya sidentyger och dekorer får nytt liv i mina kaftaner, klänningar och kimonos…
Jag jobbar nära mina skräddare på plats i Indien där jag inspireras av det myllrande gatulivet och de underbara färgerna. Hos oss hittar ni även handgjorda unika smycken, antika kimonos ifrån Japan, solhattar ifrån Centralamerika, kuddar, väskor, överkast, dukar med mera.

Instagram: @orientalandvintage
Hemsida: orientalandvintage.com
Telefon: 070-827 27 58

Den Engelska Trädgården butik & plantshop

I butiken hos Den Engelska trädgården, bland massa härlig inredning, små presenter och böcker kan du botanisera bland blommor och krukor. Det finns även möjlighet att köpa lösbundna buketter och blomsterarrangemang med blommor från trädgården.

Instagram: @denengelskatradgarden/@denengelskatradgarden_butiken
Hemsida: www.denengelskatradgarden.se
Mejl: info@denengelskatradgarden.se
Telefon: 070-516 75 03

Bondens Skafferi butik

Välkommen till Österlens Saluhall! En delikatessbutik fylld med godsaker från våra Skånska Mathjältar. Vi erbjuder färskt kött, grönsaker efter säsong, drycker och spännande torrvaror. Följ oss på Instagram och Facebook för matinspiration och matnyttig info.

Instagram: @bondensskafferisvabesholm
Hemsida: www.bondensskaffeributik.se
Mejl: svabesholm@bondensskafferi.se
Telefon: 0414-4800 40

Prylbyrån

En kuriosabutik på Österlen!
Prylbyrån är den lilla personliga återbruksbutiken på Österlen. Här kan du hitta allt från bordet du letat efter länge till den lilla inredningsdetaljen som gör det där lilla extra. Du hittar allt från lite modernare prylar till vintage, retro samt lite antikt. Vi vill inte kalla oss loppis, men hoppas ändå att du kan göra fina fynd här hos oss.

Instagram: @prylbyran
Hemsida: www.prylbyran.se
Mejl: hej@prylbyran.se
Telefon: 070-313 49 69

Butikerna på gården är egna företagare och har egna öppettider – för aktuell säsong kika in på deras hemsida för att se vad som gäller.
Varmt välkomna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!

 

 

sv_SE