Mālama Traders

Mālama Traders – en tropisk oas mitt på Österlen! Här hittar ni en omsorgsfullt utvald kollektion för sköna hem, inspirerat av livet vid varmare breddgrader. Vi har inredning och dekor från olika delar av världen, tillverkade för hand och av hållbara naturmaterial. Ta en minisemester och botanisera på vår marknad av strandkorgar, lampskärmar & lyktor, textilier i kaktussilke, äkta marockanska mattor, keramik, medelhavskrus & urnor och mycket mer!

Instagram: @malmatraders
hello@malamatradersco.com

Driftwood Interior

Hos Driftwood Interior hittar du det mesta till ditt hem – inredning, möbler, dekoration, textiler som kuddar, överkast och plädar men även groomingprodukter för män, drinkmixers samt ekologiska och biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter.

Butiken är nyöppnad sedan december 2021 och under utveckling, vi är ständigt på jakt efter nya och spännande produkter för hem och utemiljö.

Instagram: @driftwood.interior
info@driftwoodinterior.com
073-409 66 58

Oriental and vintage

I min shop och showroom hittar ni sinnliga vackra kläder i mjuka lyxiga materia. Gamla och nya sidentyger och dekorer får nytt liv i mina kaftaner, klänningar och kimonos…

Jag jobbar nära mina skräddare på plats i Indien där jag inspireras av det myllrande gatulivet och de underbara färgerna. Hos oss hittar ni även handgjorda unika smycken, antika kimonos ifrån Japan, solhattar ifrån Centralamerika, kuddar, väskor, överkast, dukar med mera.

Instagram: @orientalandvintage
orientalandvintage.com
070-827 27 58

För aktuella öppettider se Google eller ring

Den Engelska Trädgårdens Butik & Plantshop

I butiken hos Den Engelska trädgården, bland massa härlig inredning, små presenter och böcker kan du botanisera bland blommor och krukor. Det finns även möjlighet att köpa lösbundna buketter och blomsterarrangemang med blommor från trädgården.


Instagram: @denengelskatradgarden och @denengelskatradgarden_butiken
www.denengelskatradgarden.se

info@denengelskatradgarden.se
070-516 75 03

För aktuella öppettider se hemsida

Bondens Skafferi

Välkommen till Österlens Saluhall! En delikatessbutik fylld med godsaker från våra Skånska Mathjältar. Vi erbjuder färskt kött, grönsaker efter säsong, drycker och spännande torrvaror. Följ oss på Instagram och Facebook för matinspiration och matnyttig info.

Instagram: @bondensskafferisvabesholm
www.bondensskaffeributik.se
svabesholm@bondensskafferi.se
0414-4800 40

Prylbyrån

En kuriosabutik på Österlen!

Prylbyrån är den lilla personliga återbruksbutiken på Österlen. Här kan du hitta allt från bordet du letat efter länge till den lilla inredningsdetaljen som gör det där lilla extra. Du hittar allt från lite modernare prylar till vintage, retro samt lite antikt. Vi vill inte kalla oss loppis, men hoppas ändå att du kan göra fina fynd här hos oss.

Instagram: @prylbyran
www.prylbyran.se
hej@prylbyran.se
070-313 49 69

För aktuella öppettider se Google

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!