Title Image

Butiker

Prylbyrån

En kuriosabutik på Österlen!

Prylbyrån är den lilla personliga återbruksbutiken på Österlen. Här kan du hitta allt från bordet du letat efter länge till den lilla inredningsdetaljen som gör det där lilla extra. Du hittar allt från lite modernare prylar till vintage, retro samt lite antikt. Vi vill inte kalla oss loppis, men hoppas ändå att du kan göra fina fynd här hos oss.

Instagram: @prylbyran
www.prylbyran.se
hej@prylbyran.se
0703-13 49 69

För aktuella öppettider se Google

Apotekarns

En inredning- och trädgårdsbutik som ständigt kommer vara i förändring för att helhjärtat inspirera dig som besökare. Det som utmärker oss är den ständiga ström av udda, färgstarka och karaktäristiska ting som vi handplockar och tar med hem från olika delar av världen i kombination med säsongens prunkande växter.

Instagram: @apotekarns
www.apotekarns.com

För aktuella öppettider se Google

Oriental and vintage

I min shop och showroom hittar ni sinnliga vackra kläder i mjuka lyxiga materia. Gamla och nya sidentyger och dekorer får nytt liv i mina kaftaner, klänningar och kimonos…

Jag jobbar nära mina skräddare på plats i Indien där jag inspireras av det myllrande gatulivet och de underbara färgerna. Hos oss hittar ni även handgjorda unika smycken, antika kimonos ifrån Japan, solhattar ifrån Centralamerika, kuddar, väskor, överkast, dukar med mera.

Instagram: @orientalandvintage
www.orientalvintage.se
0708-27 27 58

För aktuella öppettider se Google eller ring

Den Engelska Trädgårdens Plantshop

I plantshopen hos Den Engelska trädgården hittar du blommor, krukor, kastanjestaket och mycket mer! Det finns även möjlighet att köpa lösbundna buketter och blomsterarrangemang med blommor från trädgården.


Instagram: @denengelskatradgarden
www.denengelskatradgarden.se

info@denengelskatradgarden.se
0705-16 75 03

För aktuella öppettider se hemsida

Bondens Skafferi

Välkommen till Bondens Skafferi Butik!

En butik där vi samlar produkter från våra skånska mathjältar. 4 meter manuell delikatess disk med färskt nötkött, griskött, lamm, fågel, ost och chark. Vi dukar dagligen upp dagens skörd av grönsaker och erbjuder ett stort utbud av spännande torrvaror, drycker med mera.

Vi jobbar med lokala producenter och råvaror och följer alltid den svenska säsongen. Hos oss hittar du allt du kan önska dig för att skapa trevliga matminnen!

Instagram: @bondensskafferisvabesholm
www.bondensskaffeributik.se
svabesholm@bondensskafferi.se
0414-480040