Driftwood Interior

Hos Driftwood Interior hittar du det mesta till ditt hem – inredning, möbler, dekoration, textiler som kuddar, överkast och plädar men även groomingprodukter för män, drinkmixers samt ekologiska och biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter.

Butiken är nyöppnad sedan december 2021 och under utveckling, vi är ständigt på jakt efter nya och spännande produkter för hem och utemiljö.

Instagram: @driftwood.interior
info@driftwoodinterior.com
073-409 66 58

Apotekarns

En inredning- och trädgårdsbutik som ständigt kommer vara i förändring för att helhjärtat inspirera dig som besökare. Det som utmärker oss är den ständiga ström av udda, färgstarka och karaktäristiska ting som vi handplockar och tar med hem från olika delar av världen i kombination med säsongens prunkande växter.

Instagram: @apotekarns
www.apotekarns.com

För aktuella öppettider se Google

Oriental and vintage

I min shop och showroom hittar ni sinnliga vackra kläder i mjuka lyxiga materia. Gamla och nya sidentyger och dekorer får nytt liv i mina kaftaner, klänningar och kimonos…

Jag jobbar nära mina skräddare på plats i Indien där jag inspireras av det myllrande gatulivet och de underbara färgerna. Hos oss hittar ni även handgjorda unika smycken, antika kimonos ifrån Japan, solhattar ifrån Centralamerika, kuddar, väskor, överkast, dukar med mera.

Instagram: @orientalandvintage
www.orientalvintage.se
070-827 27 58

För aktuella öppettider se Google eller ring

Den Engelska Trädgårdens Butik & Plantshop

I butiken hos Den Engelska trädgården, bland massa härlig inredning, små presenter och böcker kan du botanisera bland blommor och krukor. Det finns även möjlighet att köpa lösbundna buketter och blomsterarrangemang med blommor från trädgården.


Instagram: @denengelskatradgarden och @denengelskatradgarden_butiken
www.denengelskatradgarden.se

info@denengelskatradgarden.se
070-516 75 03

För aktuella öppettider se hemsida

Bondens Skafferi

Välkommen till Bondens Skafferi Butik!

En butik där vi samlar produkter från våra skånska mathjältar. 4 meter manuell delikatess disk med färskt nötkött, griskött, lamm, fågel, ost och chark. Vi dukar dagligen upp dagens skörd av grönsaker och erbjuder ett stort utbud av spännande torrvaror, drycker med mera.

Vi jobbar med lokala producenter och råvaror och följer alltid den svenska säsongen. Hos oss hittar du allt du kan önska dig för att skapa trevliga matminnen!

Instagram: @bondensskafferisvabesholm
www.bondensskaffeributik.se
svabesholm@bondensskafferi.se
0414-4800 40

Prylbyrån

En kuriosabutik på Österlen!

Prylbyrån är den lilla personliga återbruksbutiken på Österlen. Här kan du hitta allt från bordet du letat efter länge till den lilla inredningsdetaljen som gör det där lilla extra. Du hittar allt från lite modernare prylar till vintage, retro samt lite antikt. Vi vill inte kalla oss loppis, men hoppas ändå att du kan göra fina fynd här hos oss.

Instagram: @prylbyran
www.prylbyran.se
hej@prylbyran.se
070-313 49 69

För aktuella öppettider se Google

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!