Café 070-638 42 04 Anders 070-669 50 25 kontakt@svabesholm.se Boka boende

Bilden ovan är från den tyska tidningen Stern. En tysk fotograf gjorde ett reportage från ett bröllop som ägde rum här på gården sommaren 2012. Inte mindre än 22 nationaliteter samlades på gården på samma gång.

Det är just det vi vill att gården skall vara, er mötesplats för fest, glädje och gemenskap.

Vårt motto är att ingenting är omöjligt och vår vision är att er vistelse på gården ska bli ett minne för livet. Vi hoppas också att du tar del av den fantastiska naturen som omger gården – en bit magi på Österlen.

Kontakta oss så gör vi ett personligt upplägg.

/Anders med familj

Svabesholms Kungsgård har gamla anor ända ifrån början av 1600-talet. Fram till 1834 fungerade gården som ryttmästarboställe och här hölls flera hundra hästar som användes i Kavalleriet. Även idag har hästarna en framträdande plats på gården.
1996 förvärvade nuvarande ägare, familjen Thuresson, gården och har renoverat den kontinuerligt sedan dess. Förutom gårdshotell, café och festlokal finns nu stall, ridhus och utomhusridbana med vårt eget ridbaneunderlag High Tide System, www.hightidesystem.se.

Det som utmärker Svabesholms Kungsgård är att besökaren får en känsla av att ha hittat sin ”egen” gård. Här står djuren och naturen i fokus och här är en hållbar miljö högsta prioritet.
Gården är självförsörjande på värme genom fliseldning ifrån egen skog och har solceller som gör oss självförsörjande på el.
Vår idé bygger på det äkta mötet mellan besökaren och gårdens genuina miljö och dess kringliggande natur. Utbudet av upplevelser är mångfacetterat. Att unna sig att bara njuta kan också vara en nog så stark upplevelse.
Vårt motto är att ingenting är omöjligt och att er vistelse på gården blir ett minne för livet.
Vi guidar er till er bästa upplevelse.

Varmt välkommen!
/Anders Thuresson med familj

Fam T