En mötesplats för fest, glädje och gemenskap!

Svabesholms Kungsgård har gamla anor ända ifrån början av 1600-talet. Fram till 1834 fungerade gården som ryttmästarboställe och här hölls flera hundra hästar som användes i Kavalleriet. Även idag har hästarna en framträdande plats på gården.

1996 förvärvade nuvarande ägare, familjen Thuresson, gården och har renoverat den kontinuerligt sedan dess. Förutom gårdshotell, café och festlokal finns nu stall, ridhus och utomhusridbana med vårt eget ridbaneunderlag High Tide System, www.hightidesystem.se.

Det som utmärker Svabesholms Kungsgård är att besökaren får en känsla av att ha hittat sin ”egen” gård. Här står djuren och naturen i fokus och här är en hållbar miljö högsta prioritet. Gården är självförsörjande på värme genom fliseldning ifrån egen skog och har solceller som gör oss självförsörjande på el.

Vår idé bygger på det äkta mötet mellan besökaren och gårdens genuina miljö och dess kringliggande natur. Utbudet av upplevelser är mångfacetterat. Att unna sig att bara njuta kan också vara en nog så stark upplevelse.

Vårt motto är att ingenting är omöjligt och att er vistelse på gården blir ett minne för livet.

Vi guidar er till er bästa upplevelse.

Varmt välkommen!
/Anders med familj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!