1 jul - 2 jul

Välkommen till hästrundan 2023 på Svabesholms Kungsgård – Årets hästfest på Österlen!
Årets tema på Svabesholm är; Vad är grejen med häst? Vi vill med det öppna upp hästriket för alla och sprida hästglädje och väcka intresse för hästnäringens mångfacetterade utbud!

Vi erbjuder ett fullspäckat program med olika hästrelaterade aktiviteter, såsom käpphästhoppning, tipsrunda, utställare från branschen, clinics med bla Dressyrproffset Paulinda Friberg och avslutar dagen med grillmingel och livemusik med Dennis Hollström & the ponies.

Ja,”Vad är egentligen grejen med häst? Med årets tema är tanken att alla, både den hästintresserade, men även du som inte kanske idag är en del av hästvärlden, att få chans att ta reda på vad som egentligen är grejen med häst. Vi vill visa att häst kan bedrivas på många olika sätt och är en näring som är för alla – gammal som ung, fartfylld som lugn. Därför är programmet fyllt av olika hästrelaterade verksamheter som deltar för att visa er vad som är grejen med häst. Temat kommer genomsyra dagen och konferenciern kommer fokusera på detta som ett tema för att förklara och berätta om alla de verksamheter som finns på plats och försöka reda ut ”vad är grejen med häst?”.

 

Läs om året program här!

Läs mer om Hästrundan här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!

 

 

 


Skäm bort mamma
den 26 maj!

sv_SE