1 jul - 3 jul

Välkommen till Hästrundan på Svabesholms Kungsgård!
Mellan den 1-3 juli kan du som älskar hästar besöka olika ställen runt om i Skåne för en massa olika, roliga aktiviteter! Hos oss på Svabesholms Kungsgård finns det möjlighet för barnen att prova på vår hästkäppbana och det kommer finnas utställare och konstnärer på plats, både inne och ute.
Butikerna på gården håller öppet och i vårt Café & Lantkök kan du ta dig en god lunch eller fika. Hela gården håller öppet mellan 11-18, köket i cafét stänger 17.
Träffa konstnären Lotta Brundin Gyllensten – skulpturer i stengodslera och brons.
Lottas hästar är långbenta och eleganta, nästan alltid i rörelse trots att de står still. Det är känslan av hästen som styr, oavsett om det är piaff, passage eller tölt. Förutom det galet långbenta hästarna i brons och stengodslera gör hon även hästhuvuden i olika storlekar i stengodslera
Hästkäppbana:
Ta med din hästkäpp och prova på vår uppställda bana på området!
Clear Round hästlastbil:
Om du tycker om att resa tryggt med hästar, måste du komma och detaljstudera alla säkerhetsdetaljer som utmärker Clear Rounds hästlastbilar. På köpet får du veta allt om Sveriges bästa lastvikt, material från flygindustrin, smarta lösningar, långa garantier – och annat som pigga hästar älskar.
Hitta alla aktiviteter på www.hastrundan.se
Hjärtligt välkomna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för massor av härliga nyheter, förtur till evenemang och erbjudanden!

 

 

 


Skäm bort mamma
den 26 maj!

sv_SE